Lapszabászat,
élzárás

Lapszabászat Hatvan és Dunavarsány városában

Tökéletes méretre szabott bútorlapok

A bútorlapszabászat során precíz gépeket használunk, így a lapok milliméterpontosan a kívánt méretre lesznek vágva. Ezenkívül a szolgáltatás legtöbb esetben magában foglalja az élzárást, amelynek során a lapok vágott széleit fóliával vagy élzáróval borítják. Ez nemcsak esztétikusabbá teszi a bútorokat, de meg is védi őket a sérülésektől és a magas páratartalomtól.

Modern lapszabászat

Az SCM nyomógerendás táblafelosztó fűrészünkkel, valamint az SCM éllezáró gépünkkel kiváló minőségben végezzük bármilyen laptermék méretre szabását és élzárását dunavarsányi és hatvani telephelyeinken. Folyamatosan törekszünk az új megoldások használatára a lapszabászat terén.
A dunavarsányi telephelyünk lapszabászatán a számítógép vezérelt, automatizált raktár használatával teljesítjük az egyszerre gyors és minőségi lapszabászati megrendeléseket. A selejt keletkezését kiküszöbölve, az automata raktár a nap 24 órájában képes az előre előírt megrendelések összeállítására.

Kiváló minőség

Ha Hatvan vagy Dunavarsány környékén keres megbízható bútorlapszabász szolgáltatást, akkor a Dorimpex Kft. kiváló választás lehet. Cégünk modern gépekkel és tapasztalt szakemberekkel várja Önt, akik precízen és gyorsan elvégzik a bútorlapjai méretre vágását és élzárását. A Dorimpex Kft. széles választékban kínál bútorlapokat, így biztosan megtalálja az Önnek tökéletesen megfelelőt. Bútorlap-kínálatunk ide kattintva is megnyitható.

Megrendelés online, telefonon vagy személyesen

Pontos és precíz eredményeket biztosít a technológia, amelyet használunk, lehetővé téve az asztalosoknak, hogy pontosan kidolgozott és megtervezett bútorokat hozzanak létre. Akár egyedi projektekről, akár nagyobb mennyiségű bútorlap feldolgozásáról van szó, elkötelezettek vagyunk az asztalosok támogatásában és a kiváló minőségű munka sikerességének garantálásában.

A lapszabászati megrendelőlap online is elküldhető számunkra. A megrendelőlap az alábbi gombra kattintva nyitható meg. Amennyiben segítségre van szüksége, keressen minket telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet, hatvani és dunavarsányi telephelyünön személyesen is örömmel látjuk!

Lapszabászat és élzárás Hatvan és Dunavarsány városkban

Lapszabászati árajánlat kérés és megrendelés

01

Az alábbi megrendelőlap segítségével bútorlapok szabását és élzárást, valamint árajánlatot kérhet. Az elektronikus lapszabászati megrendelőlap leadása után a megadott méretek nem változnak az
optimalizálás és vágás során, ezáltal pontosabb eredményt érhet el. A lakossági érdeklődések során örömmel nyújtunk néhány jó tanácsot a bútorlapok színeinek kiválasztásához.

02

A bútorlapok szabása és élzárása mellett minden elérhető, amire szükség lehet a leszabott lapok összeállításához. Ha esetleg már meglévő bútorához szeretne
kiegészítést, és nem tudja, hogy melyik gyártó lapjából készült, katalógusainkból szívesen segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő árnyalatot.

03

Az elkészült szabászati megrendeléséről telefonon és elektronikus úton értesítjük, melyet a telephelyinek személyesen tud átvenni. Ha esetleg nem tudja átvenni személyesen Budapest és az ország többi részére terítőjáratainkkal biztosítjuk a szabott anyagok leszállítását.

Az árajánlat elfogadása után kiküldjük az előlegbekérőt, majd a banki teljesítést követően megkezdjük a megrendelés legyártását!

Írj nekünk!

5 + 6 =

A küldés gomb megnyomásával elfogadod, hogy felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címen.

Termékeink

Táblásított lapok - DORIMPEX

Táblásított lapok

Rétegelt lemez - DORIMPEX

Rétegelt lemez

MDF lapok - DORIMPEX

MDF

HDF, farostlemez - DORIMPEX

HDF, farostlemez

Natúr forgácslap - DORIMPEX

Natúr forgácslap

Laminált bútorlap - DORIMPEX

Laminált bútorlap

Gyalult termékek - DORIMPEX

Gyalult termékek

Ajtó, ablak frízek - DORIMPEX

Ajtó, ablak frízek

Ragasztott gerendák - DORIMPEX

Ragasztott gerendák

Fűrészáru - DORIMPEX

Fűrészáru