Konyha
látványtervezés

A konyha talán a családi házunk egyik legfontosabb helyisége. Ma már elengedhetetlen, hogy ezt a közösségi teret külön kezeljük a ház többi résztől, hiszen központi részévé vált a mindennapjainknak. Ezért is gondoljuk azt, hogy egy konyha lényege a funkcionalitás és a design.

A konyha látványtervezés szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik egy igazán egyedi és stílusos valamint praktikus konyhára vágynak, amely megfelel minden életmódbeli szokásának, vagy az esetleges különleges igényeknek.

A terv tartalma:

Egyedi tervezésű konyhabútorok látványterveinek és méretezett falnézeteinek az elkészítése a megrendelők és a kivitelezők számára. A tervdokumentáció magába foglalja a bútorok méretezett részlétes kialakítását, valamint a műszaki terveket érintő részleteket is, mint például az elektromos csatlakozók és a gépészeti részletek (vízvezetések elhelyezése) tervezését is.

Konyha látványtervezés, fókuszban a funkcionalitás és a design

A tervezés menete:

01

Az első találkozó során egyeztetett méretek és elképzelések alapján elkészítjük az első tervet.

02

A második konzultációkor bemutatjuk az elkészült látványtervek, az alaprajzi elrendezést és a falnézetek, majd még egyszer átgondoljuk közösen a tervet, átbeszéljük, hogy tudjuk-e azt
tökéletesíteni, valamint kitérünk a különböző variációkra színek vagy akár elrendezés terén is.

03

Ha a végleges terv elfogadásra került, átadjuk a kész tervezési dokumentációt, mely bútor és
asztalos munkák adatszolgáltató terveként használható fel.

A tervek sajátosságainak megfelelően mindig egyedi árajánlatot készítünk, amely függ a tervezés összetettségétől valamint az egyedi igényektől. Pontos árajánlat az igények felmérését követően adható, a terület méretétől és a munka összességétől függően!

Írj nekünk!

5 + 11 =

A küldés gomb megnyomásával elfogadod, hogy felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címen.