Laminált bútorlap

Termékleírás

A laminált bútorlapok jellegzetességei megegyeznek a natúr forgácslapokkal, viszont könnyebben tisztítható és a nedvességnek ellenállóbb, strapabíróbb felülettel rendelkeznek. A laminált fedőrétegnek köszönhetően széles választékú szín kínálatból és mintázatokból tudunk válogatni.

Közel 1300 féle bútorlap szín kínálatunkból megrendelhető a tetszőlegesen kiválasztott szín és mintázat. Szívesen látjuk dunavarsányi bemutató termünkben, ahol a kiállított minták megtekinthetőek, összehasonlíthatóak és ahol szívesen segítünk megtalálni az Önnek legjobban megfelelő vagy az Ön burkolataihoz leginkább illő bútorlap színt. Dunavarsányi és hatvani telephelyeinken működő műhelyparkunk a legújabb technológiával, igényes minőségben, szabja illetve élzárja a kiválasztott bútorlap méreteket.

Az egyedi kialakítású lakóterek tükrözik személyiségét. A SWISS KRONO termékek a modern bútorozás és belsőépítészet legjobb alapjai. A SWISS KRONO termékek szilárd, tartós és strapabíró alapot biztosítanak a modern bútorok és belső terek számára. Engedje szabadon kreativitását, és használja a termékeink által kínált különböző terveket és kombinációkat. Számos szín, fa dekor, felületi textúra és minta közül választhat, hogy megvalósíthassa ötleteit.

Legyen szó orvosi rendelő berendezéséről, bútorok készítéséről, konyha tervezéséről vagy étterem berendezéséről, a ONE WORLD bútordekor kollekciónkkal a belsőépítészeti lehetőségeknek nincsenek korlátai. A legújabb tervezési trendeknek megfelelően készült promóciós raktár programunk 46 színből tevődik össze, melyeket állandó raktárkészleten tartunk, így azonnal elérhetőek partnereink és vásárlóink számára.

1–60 termék, összesen 269 db